Goma Dimri
Të gjitha markat e gomave
 • 1 Database
Duke filluar nga: $79
Goma Vere
Të gjitha markat e gomave
 • 1 Database
Duke filluar nga: $79
Të gjitha stinët
Të gjitha markat e gomave.
 • 1 Database
Duke filluar nga: $99
Goma Sportive
Të gjitha markat sportive
 • 1 Database
Duke filluar nga: $199

Ne ju sigurojmë

Mbi 500 goma të testuara për të iu siguruar ju gomën perfekte për automjetin tuaj.

Duke ju prezantuar gomat në katalogun tonë real time, goma të testuara në borë, akull, lagështirë dhe kushte tha thatësire, ne e dimë saktësisht sesi ato do performojnë në rrugë. Cilido qoftë buxheti juaj dhe për cfarëdolloj gome të jeni duke kërkuar, ne jemi të sigurt që ne mund ju ndihmojmë të gjeni më të mirën e mundshme për ju dhe atë që ju përshtatet më shumë!

icon

State of the Art Mounting

Whatever your budget and whatever the size of car you are looking for, we are sure we can help you find what’s right for you. To fully appreciate the range of cars we have on offer please visit one of our showrooms.

icon

100% Guaranteed Fitment

Whatever your budget and whatever the size of car you are looking for, we are sure we can help you find what’s right for you. To fully appreciate the range of cars we have on offer please visit one of our showrooms.

icon

Fast and Hassle-free Shipping

Whatever your budget and whatever the size of car you are looking for, we are sure we can help you find what’s right for you. To fully appreciate the range of cars we have on offer please visit one of our showrooms.

icon

Ne jemi ekspertët e gomave

Whatever your budget and whatever the size of car you are looking for, we are sure we can help you find what’s right for you. To fully appreciate the range of cars we have on offer please visit one of our showrooms.

Stafi

Stafi i Gomisteri Erjoni përbëhet nga:

 • founder-1

  Erjon ISUFI

  CEO

  Themelues

 • founder-2

  Gen ISUFI

  Project Manager

  `