Rreth nesh

Gomisteri Erjoni, me një eksperiencë të gjatë në tregtinë dhe shërbimet e gomave, është aktualisht kompania lider në këtë treg.

Vizioni ynë

Vizioni ynë është një rritje e vazhdueshme në tregun kombëtar dhe ndërkombëtar duke ofruar standart, me një gamë të gjerë produktesh dhe shërbimesh të cilat karakterizohen nga fleksibiliteti, siguria dhe cilësia.

Misioni ynë

Të ndërtojmë një marrëdhënie afatgjatë dhe të qëndrueshme me të gjithë klientët tanë duke iu ofruar një eksperiencë unike në cilësinë e produkteve dhe shërbimeve.

Qëllimi ynë

Gjithcka që ne bëjmë inspirohet nga misioni, vlerat dhe vizioni ynë. Kështu, përmes përcaktimit të objektivave strategjikë në ofrimin e produkteve dhe shërbimeve tona, synojmë të ruajmë pozionin lider në treg.

Më shumë informacione rreth nesh

Gomisteri Erjoni është kompania lider që operon në tregun e gomave duke ofruar të gjitha llojet e gomave dhe gjitha shërbimet. Ne ofrojmë goma për të gjitha llojet e automjeteve, të të gjitha madhësive, si dhe gjendemi pranë jush në cdo moment përmes shërbimit të gomisterisë rrugore.
Kush jemi ne

Staf ynë

125

Pay
Shërbimet tona

616K

Employes
Klientët tanë

100+

ans
Ekspertët

Stafi ynë përbëhet nga

 • founder-1

  Aleen Valzac

  CEO

  Europan lingues es membres del sam familie. Lor separat existentie

 • founder-2

  Alex Joan

  Project Manager

  Europan lingues es membres del sam familie. Lor separat existentie

 • founder-3

  John Harris

  Product Manager

  Europan lingues es membres del sam familie. Lor separat existentie

 • founder-4

  Amine Jazouli

  Designer

  Europan lingues es membres del sam familie. Lor separat existentie